Merhaba, ixbir ekibi ve sayın üyeleri kendimi tanıtayım çok dikkata alınmıyacak olsada tanıyan tanısın ben antalya dev. hastahanesinde doğan bir sıradan insanım. 27 yaşındayım ve ismim murat sizlerlen tanışmak için konu açtım eğer sizde tanıtırsanız memnun olurum. 27 Yaşındayım ve şuan Antalyada ŞOK marketinde market müdürü olarak iş yapmaktayım istiyen olursa indirim yaparız
nişanlıyım ve düğün yakındır diyip geçiyorum ayrı olarak sanala 2009 tarihinde teamspeak3 ortamına komutçu olarak girmiş ve sanalda bir çok klanda bulundum tarihin ilk Stormy ismi bana aittir
başka soru sormak isterseniz cevaplıyabilirim.
Ne ile meşgulum diye merak eden olursa ufak çaplı Graphic,Modelleme yapıyorum bunlardan ayrı olarak nostaljik (eski/unutulmuş) oyunlarda hobi olarak SpeedRun yapmaktayım (Half-Life, L4D2 vb.) ve künyemde bahsetmesemde çok para kaldırdığım ve serverlerde ticaret yaptığım metin2 var.
Bu forumu nereden buldum? (Şüphelenen varsa): :Farkındayım bi anda gelip eleştiri konusu attım sizi 1 haftadır gözlemliyordum konu felan atıcaktım ama vazgeçtim bunun sizle alakası yok. ben forumcsdark.com zamanından eski bir moderatörüm hani hatırlarsanız yukarıda forumcsdark yazısı dönüyordu mevlana gibi Goldlar hatırlar eskiye çok damga vurduk orada aktif olarak ayın ve haftanın en iyi moderatörü hep bendim forum ismimi ben bile hatırlamıyorum
çok nick değiştim sabit kalamıyorum dostu var düşmanı var 2 sene can ve alperen arkadaşımıza hizmet verdim ve işimi çok ciddiye alan biriyim belki beni görüp sövmüşte olabilirsiniz.