iXbir: Bilgi Paylaşım Forumu

Tam Versiyon: GT Yaparak Vakit Kaybetmeyin: Sıfır Hesabı Büyütürken Keşfettiğim Yöntem
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Geçen gün başıma gelen küçük bir olayı paylaşayım, belki aynı dertten müzdarip olanlara fikir verir. Yeni açtığım bir konsept hesabı büyütmek için başta bayağı uğraştım. Karşılıklı takip yapmak, gönderilere yorum bırakmak falan derken harcadığım emeğin karşılığını hiç alamadım. Günün sonunda elde var sıfır olunca insanın hevesi de kaçıyor tabii.

Sonra internette gezinirken bedava takipçi veren bir panele rastladım. Piyasadaki sistemlerin çoğuna güven olmadığı için doğrudan asıl hesabın şifresini girmek yerine mantıklı bir önlem aldım: Kenarda duran, yıllardır kullanmadığım boş bir yedek hesapla giriş yaptım. İçeride ücretsiz bakiyeyi de doğrudan asıl sayfamın kullanıcı adına yönlendirdim. "En fazla ne olabilir ki" diye düşünürken birkaç dakika içinde bildirimler arka arkaya gelmeye başladı ve takipçiler sorunsuz yüklendi.

Tek bir kuruş harcamadan ve ana profilin güvenliğini riske atmadan sayfanın o ilk durgunluğunu atlatmış oldum. Sıfırdan sayfa büyütürken o ilk kitleyi toplamakla vakit kaybetmek istemiyorsanız böyle ücretsiz imkanları yedek hesapla denemenizi tavsiye ederim.