iXbir: Bilgi Paylaşım Forumu

Tam Versiyon: CS 1.6 - EL FAVOR NEW SETTİNG 2023 "EN İYİ SİZ OLUN"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
- Açıklama -
12/06/2023 itibariyle kullanmaya başladığım güncel ayarlarımı paylaşmaktayım bu ayarı herhangi bir yerde paylaşabilirsiniz. Karar sizindir İYİ OYUNLAR :Smile:

- Kurulum
Size vermiş olduğum "EL FAVOR.rar" içerisindeki "config" klasörüne giriyoruz ve ardından 2 tane ayrı tarih ile isimlendirilmiş klasör bulunmakta istediğinizi kullanabilirsiniz fark etmez. Bu config dosyasını(hangisi seçtiyseniz) cs 1.6 dosya konumunda bulunan "cstrike" klasörüne atmamız gerekiyor. Ayriyetten vermiş olduğum dll dosyalarını ister non-steam ister steam kullanabilirsiniz bu dosyaların kurumu ise direk dosya konumunu açtığımız "Half-Life" içine atıyoruz. Fix sh00ting olarak vermiş olduğum klasör içerisindeki dosyaları direk cstrike içine atmamız gerekiyor.
Not : Kırmızı çıkabilir ve bu durumdan sorumlu değilim ben wg veya tw veren birisi değilim kırmızı çıkma riskini göz önünde bulundurarak kurulum yaparsanız sevinirim

Not2 : 30 mb olmasının sebebi içerisinde "Mor GUI" "3 Model(karambit, ak47, Deagle)" "22 dll" "2 config" bulunmasıdır.
[Resim: rcC0Es.png]

- İndirme Link ve Virüstotal Link -
Hide Post
Ne cfgsi bu dostum fps gibi birşey mi aim vs. felan mı vede Paylaşım için teşekkürler
tebrikler
(23-06-2023, Saat: 15:54)erinow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne cfgsi bu dostum fps gibi birşey mi aim vs. felan mı vede Paylaşım için teşekkürler

Bu cs ortamında ne fps cfgsi vardır ne aim cfgnin içeriğini tek kod değiştirir r_detailtexture cfgleri ayırmam ben bana göre mix Kahkaha At
Teşekkürler  Parmak At
(23-06-2023, Saat: 20:17)cabbar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]tebrikler

(24-06-2023, Saat: 07:39)Modgez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkürler  Parmak At

Teşekkürler
bakalım denicem inş olur
,
teşekkürler
hayırlı olsn
TEŞEKKÜRLER
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7