iXbir: Bilgi Paylaşım Forumu

Tam Versiyon: Cs1.6 Aktiflik Problemleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar sizlerle bir konuyu tartışmak istiyorum. Counter Strike 1.6 neden aktiflik azalıyor?
ilk öncelikle bunların bir sürü sebebi var
yeni oyunların çıkması, okul ve iş hayatı vs ama bunlar katkısızın bu oyunun zamanında en iyisi en aktif oyunu olup batıran şey nedir
önceden anlık 20K'yı geçkin aktifliği bulunan bu oyunun şimdi neden bu kadar aktiflik göremiyoruz?.
Eskiden herkes yeni bilgisayar alamıyordu. Şuanda da alınmıyor tabii Kahkaha At ama alan aldığı için eski oyuncular kalmadı. Yani benim düşüncem bu şekilde.
çok teşekkür ederim  Sev
Yeni oyunların çıkmasıyla aktifliği çok düştü , ben dahil bıraktım birkaç ay önce. Ama oyun çıkalı 20 yıl oluyor ya da olacak , şu aktiflik bile mükemmel benim gözümde.
(15-10-2022, Saat: 17:17)spector Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eskiden herkes yeni bilgisayar alamıyordu. Şuanda da alınmıyor tabii Kahkaha At ama alan aldığı için eski oyuncular kalmadı. Yani benim düşüncem bu şekilde.
 
(15-10-2022, Saat: 17:27)SangGodfre Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok teşekkür ederim  Sev
 
(15-10-2022, Saat: 17:43)D4RKwasHERE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni oyunların çıkmasıyla aktifliği çok düştü , ben dahil bıraktım birkaç ay önce. Ama oyun çıkalı 20 yıl oluyor ya da olacak , şu aktiflik bile mükemmel benim gözümde.

Haklısınız. Teşekkür ederim
Pandemide tavan yapan oyun Pandemiden sonra cok kötü Bi düşüş yaşadı artık devri doldu Bi cok sebepi var Valorantın çıkması, artık oyunda Bi güncelleme yeni modlar görememek, eski Bi oyun olması, ve artık insanlar sıkıldı, sınavlarda yaklaştı kesin net 1 yıl sonra ölücek 2 yıl sonrada online serverı olmicak.
(15-10-2022, Saat: 18:49)QuryWesT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pandemide tavan yapan oyun Pandemiden sonra cok kötü Bi düşüş yaşadı artık devri doldu Bi cok sebepi var Valorantın çıkması, artık oyunda Bi güncelleme yeni modlar görememek, eski Bi oyun olması, ve artık insanlar sıkıldı, sınavlarda yaklaştı kesin net 1 yıl sonra ölücek 2 yıl sonrada online serverı olmicak.

valla bana çok şey diyen oldu. bayramdan sonra kesin biter şu olur bu olur diyen oldu şuan ayakta eminimki bu oyun ölmez ama pandemide cidden baya tavan yaptı. sonra düşüş yaşadı fena halde. bu oyun ölmez ben onu demek isterim
Pandemide gerçekten en aktif oynadığımız oyunlardan biriydi fakat şuan sadece kafa dağıtmak için giriyorum. 
Azalır sonra tekrar artar modası geçmez...